вторник, 30 ноември 2021 г.

Появиха се пълните разговори на Орлин, обвинен за убийството на Евгения, с журналистка

 

Нарцистичен и неуверен в себе си. Така психолозите описват Орлин Владмиров, който уби съпругата си Евгения. Докато правил самопризнания, той нито веднъж не казал, че съжалява. Младият мъж и баща му останаха за постоянно в ареста, пише Глас нюз бг.

Младата жена бе обявена за издирване на 13 октомври. Стана ясно, че съпругът ѝ я е убил, а баща му е помагач – скрил е трупа ѝ.

Бащата на Орлин – Пламен, е дългогодишен кадър на службите. Отговарял е за района на Перник, като агент на ДАНС. Там той скрива и тялото на Евгения, след като синът му я е убил.

Цял месец Орлин симулира, че търси съпругата си, наема и частен детектив, без да подозира, че случаят е разплетен още в първите дни.

Той и баща му са основните заподозрени. Причината те да не бъдат задържани и обвинени, още след като младата жена е обявена за издирване, е именно липсващото тяло.

GlasNews разполага със записи на Орлин Владимиров. Разговорите му с Тина Ивайлова са от 20-ия ден на издирването и ден преди да го задържат. 


Разговорите и в двата случая са след като вече има доказателства, че той е убил съпругата си, а баща му Пламен е скрил тялото ѝ.

Записите са анализирани от експертите от  екипа на криминалния психолог Тодор Тодоров.

Това е разговор с Орлин Владимиров по телефона - 20 дни след като съпругата му изчезва.


 Ето и разговора с Орлин в центъра на София, ден преди да бъде задържан и обвинен в убийството на Евгения.

Разговорите са изрязани само в частта, в която Орлин говори за родителите и близките на съпругата си.

Апелативният съд в София остави Орлин Владимиров и баща му Пламен в ареста. Магистратите отказаха да назначат медицинска експертиза за здравословното състояние на Пламен Владимиров, тъй като то е ясно, а хроничните заболявания на обвиняемия не са пречка той да получава необходимата медицинска помощ в ареста, включително и когато се налага спешна такава, съобщиха от съда.

Бащата, който е обвинен в помагачество за убийството на Евгения, през цялото време говореше за себе си и своите нужди в съдебната зала. Орлин настояваше баща му да бъде пуснат от ареста.

Определението на Апелативния съд е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

Новините от днес и със задна дата