сряда, 6 октомври 2021 г.

Годеницата на Ангел го изпрати обляна в сълзи и прегърнала портрета му

  

Фолк изпълнителите Илиян и Борис Дали изпратиха своя колега Ангел, който си отиде от този свят на 26 септември, във вечният му път. Погребението на младия мъж, който си отиде след кратка борба с Ковид 19, бе изпратен от близки, приятели и роднини, вчера на централните Софийски гробища, пише "Телеграф". 

Малко след 13:00 часа Илиян и Борис пристигнаха с група приятели. И двамата бяха сложили черни очила, което обаче не попречи на присъстващите да видят сълзите в очите им, когато си взеха последно сбогом с колегата си.

Ковчегът на Ангел бе затворен, на него освен бели цветя имаше икона, а портретът на певецът и за секунда не бе изпуснат от ръцете на годеницата му Христина. Почернената жена стискаше здраво снимката на любимия си и не спираше да ридае.

Както тя, така и Борис и Илиян отказа да говорят пред медиите, но и двамата заявиха едно : „Беше изключително добро момче. Ще го запомним винаги усмихнат. Много рано си отиде, дано да е на по- добро място. Тук ще липсва много“.
 

Да си вземат последно сбогом с него бяха дошли още композиторът Оцко, фолк певицата Кристияна, гримьорът Мис Бони и др.

В края на миналата година Ангел стана баща за пръв път. Момченцето носи името Преслав. Това лято певецът и половинката му Христина отведоха малчугана за пръв път на море. От там Ангел сподели трогващи кадри, а под тях написа : „Не плът и кръв, а сърцето ни прави баща и син. Да станеш татко означава, че трябва да бъдеш модел за подражание на сина си и да бъдеш някой, когото може да търси“.

По ирония на съдбата, малкия няма да може да търси татко си и то преди да е навършил годинка. Колегите му са категорични, че ще направят всичко по силите си, за да набавят всичко от което бебето и Христина имат нужда.

Новините от днес и със задна дата