събота, 2 октомври 2021 г.

Дони най-после разкри истината за плашещия си вид и защо е отслабнал с 44 кг

  

През изминалата година в медиите неведнъж се обсъждаше външния вид на Дони. Не е тайна, че той отслабна плашещо и мнозина се опасяваха, че ударното смъкване на килограми е свързано с някакъв здравословен проблем.

Но ето, че сега певецът сам призна причината да свали рекордни те 44 кг, пише "Уикенд“. 

По време на гостуването си в "Преди обед“ преди време двамата с Нети коментираха драстичното му отслабване, което породи слухове за здравословното му състояние. 

"Чувствам се много добре, свалих 44 кг, почти половината от теглото си“, разкри музикантът, който днес тежи едва 50 кг. 

Въпреки че е слаб като вейка, той продължавал да линее, а в лице е заприличал на старец. Дони обаче успокои феновете си, че не е болен. 


Причината за драстичното му отслабване не е здравословен проблем, както мнозина си мислели, а увлечението му по източните учения и практики. Заради манията си по йогизма певецът си е наложил специален хранителен режим, основан изцяло на суровоядството.

Сега той ядял предимно необработени плодове и зеленчуци. Много рядко – веднъж в седмицата си позволявал някой зеленчук, обработен на пара. Уви, вместо да го подмлади, манията му видимо го е състарила.

"Според мен болни са хората с наднормено тегло. Никога не съм се чувствал по-добре. Пълен съм с енергия, бодър съм, не се задъхвам. Показателите ми са като на 20-годишен младеж, дори лекарите са изненадани колко добре са ми органите", отсича Дони.

Новините от днес и със задна дата