вторник, 26 октомври 2021 г.

16-годишна българка превзе сърцата в италианския "Х фактор" ВИДЕО

  

Тя е само на 16 години, но вече се превърна в истинска музикална сензация в Италия, благодарение на участието си в X Factor. Никол Паласчева буквално грабна сърцата на публика и жури в италианския X Factor, а вече е на стъпка от финалите в шоуто.

16-годишната българка е сред 12-те крайни участници в музикалното шоу, пише каналът "Extraordinary people" във vbox7.

Nika Paris, както е популярна в Instagram, продължи напред, а участието ѝ е истинска сензация в Италия. Следващата изява на нашенката е на 28 октомври, когато стартират живите концерти.

Никол Паласчева е единствената чужденка в 15 годишната история на X Factor Италия, която достига до така наречените "лайфове", пишат различни медии.

Само в TikTok Никол има над 1 млн. гледания на нейните участия в шоуто, като с този резултат реално е на първо място сред всички нейни конкуренти в предаването, споделя музикалният ментор на младата изпълнителка Дарияна Куманова 

Красивата Никол е родена в София и е възпитаник на френския лицей "Виктор Юго", а в момента и на Международна гимназия Златарски.

Тя има страст към френската култура, благодарение на дядо си, който бил голям франкофон, но знае също английски, испански и италиански.


Никол обожава да спортува и да готви. Има опит в леката атлетика в школата на Тереза Маринова, тренира пилатес, кара ски, а сутрините ѝ не минават без jogging. 

Готвенето ѝ е страст и го прави от малка, защото татко ѝ има ресторант. Майката на Никол пък я насочва към музиката, когато усеща, че тя има талант.

Новините от днес и със задна дата