четвъртък, 23 септември 2021 г.

Разкритие: "Почтените" Кирил Петков и Асен Василев - политически заложници на авер на Митьо Очите СНИМКИ

  

Партията "Средна европейска класа" е една от двете основни формации, върху които ще стъпи "Продължаваме промяната" на Кирил Петков и Асен Василев. Допреди пет дни неин председател беше Георги Манев, пише zonanews.bg

Това е същият човек, който е съдружник в две фирми с Бенчо Бенчев, когото пък арестуваха в Истанбул заедно с Митьо Очите. 

georgi manev - ПЕРИСКОП 

Георги Манев/снимка: Перископ.бг

А Петков и Василев си късат ризите и се кълнат, че проверяват всичко около тях за почтеност! Излиза, че е съвсем почтено да повериш бъдещето на претенциозния си политически проект в ръцете на хора, обвързани с бизнес и други зависимости с българския ъндърграунд.

Важно е да се подчертае, че и Румен Радев е намесен в калимерата, защото в Бургас с него плътно се движи доскорошният заместник на Георги Манев - Константин Бачийски, който от няколко дни формално е лидер на "Средна европейска класа" - партията-носител на "Продължаваме промяната

Но за никого не е тайна, че съдружникът на авера на Очите дърпа конците в тази политико-бизнес платформа, каквато партията "Средна европейска класа" представлява, допълват от медията.

Поляха с кофа вода Кирил Петков в Пловдив

 

Новините от днес и със задна дата