четвъртък, 23 септември 2021 г.

Поляха с кофа вода Кирил Петков в Пловдив

  

                                      Снимка: БТА

Неприятен инцидент преживя лидерът на лидерът на "Продължаваме промяната" Кирил Петков по време на среща с граждани на главната улица в Пловдив.

Още в началото на разговора му с пловдивчани, Петков и събеседниците му бяха залети с кофа вода, хвърлена от близка тераса, съобщи БНТ.

Бившият министър обаче реши, че ще му върви по вода на изборите.

А жената, която изсипа кофата, била го е направила неволно.

Кирил Петков съобщи в Пловдив, че ще води листата на "Промяната продължава" в града, а Асен Василев - в Хасково. "За мен Пловдив е един много хубав град и както казваше баба ми "Не е важно от къде си, а откъде си родом", а аз съм родом от Пловдив", обясни Петков и подчерта, че Пловдив е модел на проспериращ български град и това е допълнителна мотивацията за решението му.

Петков обяви още, че "Продължаваме промяната" ще подпише предизборно споразумение, което се надява да прерасне в управляваща коалиция.

"Абсолютно ясно ни е, че следващото управление трябва да е коалиционно. Първите хора, с които бихме направили това коалиционно споразумение, са точно "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!", каза Петков.

Новините от днес и със задна дата