неделя, 26 септември 2021 г.

Певецът Ангел издъхна внезапно на 36 години

  

Певецът Ангел е починал от коронавирус в столичната болница ИСУЛ, съобщи "България днес". Тъжната новина е била потвърдена за изданието от пресцентъра на лечебното заведение.

36-годишният изпълнител, който е баща на малко дете, се разболял от пневмония преди около 10 дни и постъпил в Пета градска болница с висока температура.

Уж оздравял много бързо, дори планирал да напусне болницата, но, вместо да го изпишат, лекарите му казали, че се влошава и го преместили в друга, където имало "по-добра машина за кислород".

Ангел спортувал редовно, макар сам да е споделял, че е взимал и стероиди. Той се чул с близките си вчера и им казал, че е добре. Имал чудесен апетит и поискал да му донесат храна. Затова те недоумяват как се е стигнало до трагедията и настояват да се проучат всички подробности по случая.

След като научи за неочакваната кончина на фолкпевеца, гримьорът на звездите Бони написа: "Светъл път, момче! Толкова рано, толкова тъга... Почивай в мир, Ангелчо! Съболезнования на семейството му".

Андреа също изрази съболезнования: "Когато записахме песента, не знаех, че в деня , в който ще я споделим със света, ще е този ден - днес, когато теб те няма... Прости ми, приятелю, че ме чакаше да я пуснем толкова време, беше грешка да отлагаме! Само ако знаехме... ах! Ти не дочака този ден ! Това е нашата песен и ти благодаря, че я изпя с мен ! Благодаря ти за всичко, светъл път и дано си на по-добро място ! Животът е толкова несправедлив!"

Годеницата на починалия певец Ангел разкри подробности около смъртта му

Новините от днес и със задна дата