понеделник, 16 август 2021 г.

Община Бургас търси управител на новия Младежки център в „Меден рудник“

 Община Бургас търси управител на новия Младежки център в „Меден рудник“

Тече прием на документи от кандидатите за длъжността „Управител на Младежки международен център – Бургас“. Строителството на сградата напредва. Младежкият дом ще се намира на територията на най-големия ни жилищен комплекс „Меден рудник“, където са най-много и младите хора.

Кандидатите трябва да представят заявление, автобиография, копие от документи за завършено образование /квалификация, сертификати/, копие от документи, удостоверяващи трудовия стаж, както и тригодишна концепция за развитието на Младежки международен център - Бургас.

Заинтересованите кандидати могат да подават документи в срок до 17.00 часа на 03.09.2021 г. Те се входират в деловодството на Община Бургас на адрес ул. „Александровска“ №26 – всеки работен ден (понеделник – петък) – от 9.00 до 17.00 часа.

Позицията се обявява във връзка с изпълнението на проект “Създаване на Младежки международен Център - Бургас“, който се реализира по програма "Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи", финансирана от ФМ на ЕИП 2014-2021 г. Проектът има за цел да насърчава активните младежи в града, да подпомага тяхното развитие и професионална реализация.

За повече информация последвайте фейсбук страницата на Младежки международен център - Бургас: https://www.facebook.com/YICBurgas.

Подробните условия на конкурса ще намерите в раздел КАРИЕРИ в сайта на Община Бургас: https://www.burgas.bg/bg/obyavleniya-za-konkursi/obyavlenie-za-podbor-za-dlazhnostta-upravitel-na-mladezhki-mezhdunaroden-tsentar-burgas, а също и в сайта за обяви за работа https://www.jobs.bg/job/5829586.

Новините от днес и със задна дата