понеделник, 30 август 2021 г.

Цвета Кирилова се боядиса руса и се кандидатира за президент, вярвала на предсказанието на Ванга

 

Цвета Кирилова, бивша журналистка, която от десетина години ръководи НПО "Азбукари", вече обяви, че ще се бори за президентския пост. Тя не разкри кой я издига, но поясни в интервю за NOVA, че зад нея седи инициативен комитет, който я е насърчил.

Кирилова каза, че знае добре какви са рисковете, но даде да се разбере, че вярва в предсказанието на Ванга за русата жена, която ще вдигне България, явно затова си е боядисала и косата руса.

Може да бъде изображение с 1 човек и изправен

"Това е сбъдване на една надежда. Жената не е толкова руса, колкото със светла, духовна аура, защото българинът е духовен, светъл човек", коментира Кирилова.

"Знам къде отивам и какво искам да постигна", показа увереност кандидатката за мястото на Румен Радев.

Самата тя в момента учи "Национална сигурност". "Аз съм възпитаник на Военната академия, не е задължително президентът да бъде военен", вметна Цвета Кирилова. И жегна сегашния държавен глава: "Радев добре влезе в ролята на разделител на българското общество".

Смята още, че е добре партиите да прекарат една 10-годишна карантина, за да преосмислят поведението си.

Кирилова смята, че най-ценното ѝ качество е да консолидира хората и призна, че все още не ѝ е стигнало времето да се омъжи. Кирилова не издаде кой ще ѝ бъде вицепрезидентът, каза само, че той не е познато лице, но е "висок и строен мъж".

Новините от днес и със задна дата