вторник, 10 август 2021 г.

Мизерия вместо лукс по време на All Inclusive почивка / ВИДЕО

  Туристи се оплакват най-вече от лоша хигиена в хотелите - Cross.bg 

Мизерия вместо лукс по време на All Inclusive почивка. Зрители на NOVA се оплакаха от лоши условия и обслужване в хотели по Черноморието. Вместо обещаната почивка край морето – на място заварват мръсни стаи и непочистен басейн.

Красивите гледки от избрания от туристите хотел за лятна почивка се оказват само на снимки. Вместо обещания басейн заварват непочистен гьол, а вместо пищни All Inclusive трапези – обикновена закуска.
 
Сигнали за мизерни условия и лошо обслужване по Черноморието не липсват и това лято. В пика на сезона туристите по морето се оплакват от лоша хигиена, нередовно почистване на стаите и сериозно разминаване между обещаните и предоставените услуги. А в някои хотели в препълнените курорти - дори при резервация туристите се оказвали без свободна стая.
 
Когато влязохме в хотела, се оказа, че няма нищо общо с това, което се рекламираше на сайта, разказва Зорница Богданова. Според сайта хотелът в Приморско трябва да е с басейн, паркинг и просторни стаи.

Пристигайки се оказва, че басейнът не е ползван от години, All Inclusive е обикновена закуска на бюфет, миризмата в стаите нетърпима, а паркинг няма.

В Министерство на туризма има вече доста сигнали срещу този хотел, който на практика е регистриран като къща за гости, а не като хотел. Затова и контролните органи тръгват на активни проверки. Какви са най-честите нарушения – гледайте във видеото.

Новините от днес и със задна дата