петък, 30 юли 2021 г.

Взеха финално решение за Цитиридис и Лора Крумова

 

Вечерното шоу на Николаос Цитиридис вече ще се разпространява по канали и платформи, различни от телевизионния ефир, съобщиха от bTV, а съдбата на Лора Крумова със сигурност ще изненада не по-малко зрителите. 

Според шефовете в медията интернет аудиторията и потребителите в социалните мрежи били луди по изпълненията на Нико и това е напълно достатъчно да бъдат генерирани спонсори и рекламодатели. Затова оттук нататък предаването ще се развива като мултиплатформен проект.

Лора Крумова пък, която досега беше зам. главен редактор на предаването, логично напуска представленията на Цитиридис, тъй като засиления им хумористичен тон и по-динамичен мултиплатформен формат не се вписват никак в нейния стил, потвърждават още от медията.

Стана ясно още, че "Мастършеф" и "Бригада Нов дом" също ще продължат след кратка пауза, а "Фермата" на Иван и Андрей ще се завърне на уникална локация. В момента текат и снимките на "Сървайвър" във Филипините. Сред новините за следващия сезон в bTV е и българският сериал "Татковци" – адаптация по лиценз като "Белези", пише "Стандарт".

Новините от днес и със задна дата