неделя, 25 юли 2021 г.

Богомил Бонев: Бойко Рашков има огромен принос да няма присъди срещу организираната престъпност

 Богомил Бонев: Бойко Рашков има огромен принос да няма присъди срещу организираната престъпност 

Богомил Бонев във Фейсбук: Бойко Рашков има огромен принос да няма присъди срещу организираната престъпност. Воюваше срещу вътрешния министър. На страната на Татарчев. И на страната на мутрите. 

Не искам да разочаровам късопаметните фенки на този Бойко, но тогава му свихме перките. Беше малка заплаха. Не знам Рашков къде се слага. По-важното е, че тогавашният  главен прокурор Татарчев  кадруваше на маса с мутрите. Пример Кърджали. Така Роко назначаваше окръжни прокурори. А Бойко Рашков воюваше срещу вътрешния министър. На страната на Татарчев. И на страната на мутрите. 

Като първоначално мина етап на сервилност. Покана в "Славянска беседа", угодничество. Започна да ми писва от позьори и безпаметно население. Тази пудра никога не се е борила срещу мутрите. Напротив!
Да не говорим как саботираше работата на собствените си следователи - Боби Карайотов и Олег Янев - по доказване на убийството на Луканов.

Знам, че сега не е популярно сред неосведомените да се припомнят тези факти. Но това протеже на Ани Крулева има огромен принос да няма присъди срещу организираната престъпност. Каква е тази амнезия сред населението, нямам представа.

И сега е само пара под налягане. Прилича на пенсионер угодник на президента, който се оказва лековерен и неосведомен. Татарчев, Бог да го прости,  неговото алтерего се вихри. Безкритично приемано. Добре че Петър Стоянов не му подписа указа. Щеше да продължи да саботира всяко действие срещу мутрите.

Гешев е цвете в сравнение с това, което тези направиха преди 25 години.

P.S.: Любопитно ми е непредубеденото мнение на психиатри за поведението му пред камера. Аз съм му сложил диагнозата преди четвърт век. Ясно е, че сега е "наш кучи син". Но да не забравяме какъв кучи син е тоя нарцис.

Богомил Бонев, Фейсбук

Новините от днес и със задна дата