сряда, 14 юли 2021 г.

Брутални банди нападат край Поморие и Несебър! Упояват жертвите си!

  

Жители на няколко села в общините Поморие и Несебър се оплакаха от сериозни кражби, станали през последните няколко дни.

Повечето от потърпевшите са убедени, че става въпрос за едни и същи хора, които обикалят селата, за да атакуват набелязани домове. Подадени са вече няколко сигнала до полицията, а хората разпространиха и кадри на предполагаемите крадци с надеждата това поне да ги стресне.Домът на Ели Митева и нейния съпруг в село Александрово е бил атакуван, в момент в който и двамата са били вкъщи и са спели.

„Прибрахме се да починем. Вероятно сме следени. В дома ни нахлуват трима въоръжени младежи. Крали са в наше присъствие, докато спим. Алармата на часовника на съпруга ми звъни за работа. Крадците явно се подплашват в този момент и това може би ни е спасило от допълнителни щети”, разказа Ели Митева пред Нова телевизия.

„След като се събудих, потърсих ключовете за колите. Видях, че там, където сме ги оставили, заедно с чантите ни, ги няма. Разбрах, че сме обрани. В този момент крадците все още бяха в къщата. Веднага звъннах на 112, но докато разговарях с дежурния полицай, те избягаха”, допълни съпругът на Ели Митева.

Жената подозира, че апашите са ги упоили с нещо. В дома си имат питбули, които, по думите ѝ, не били много дружелюбни. Те също не са реагирали на крадците. Това кара Митева да смята, че срещу тях е използван кучегон. 

Бандитите са младежи на около 17-годишна възраст, слаби, бързи и много опасни.

Новините от днес и със задна дата