неделя, 13 юни 2021 г.

Борисов: "Какъв ром, какви пури? Не виждаш ли, че не дрънка шише вътре", всичко отива право при Радев! / видео

 Бойко Борисов: Не ми се иска от глупост държавата да се разруши - По света  и у нас - БНТ Новини

 "Какъв ром, какви пури? Не виждаш ли, че не дрънка шише вътре". Така Бойко Борисов коментира записите в заведение на президентския секретар Пламен Узунов и бившия директор на митниците Петко Петков.

Той направи това на среща в централата на ГЕРБ веднага, след като пред нея бе открита предизборната кампания на партията. Днес бившият премиер празнува и 62-ия  си рожден ден.

Запис от охранителните камери в столичното заведение, в което се срещат Пламен Узунов и Петко Петков, беше публикуван от сайта "Афера". На кадрите Узунов е заснет как прибира плик с неизвестно съдържание, донесен от бившия митничарски шеф. Пред Нова телевизия обаче Петков обясни, че в плика е имало ром и пури, които подарил на президентския секретар в знак за благодарност, че му помогнал за трансплантация на черен дроб.

Лидерът на ГЕРБ коментира, че няма митничар, който да не знае кой е Петко Петков и че той е "знаков човек за митниците".

"Никой не отрича, че такава среща има. Самото деяние... Тези, които са работили в служби, знаят - първото, като отидат някъде, е да махнат телефоните. Единият идва конспиративно, гледа, после пак идва, гледа, пишат си бележки. Проверява дали дрънчи и на другия ден торбите заминават вероятно към Радев. Там са назначенията", допълни Борисов.

 

Социални и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България!

Новините от днес и със задна дата