сряда, 19 май 2021 г.

Златка Димитрова призна как се чувства на 37

Златка Димитрова призна как се чувства след раздялата с Танев СНИМКА 

Златка Димитрова е от жените, които не се притесняват да изричат на глас годините си. Бургазлийката огласи пред приятелите си в социалната мрежа, че навършва 37 години и сподели кадър, за да видят всички как изглежда и трябва ли да се притеснява от напредването на възрастта. 
Последната година за Черната Златка не бе особено благоприятна, след като се раздели и с фитнес инструктура Кирил Танев, заради когото остави бащата на сина си Миро. 

Злати реши да не показва истинските си чувства пред всички в мрежата и за пореден път се изкара по-силна, отколкото е всъщност. И това го прави, за да дразни враговете си и да не мислят, че толкова лесно могат да сломят. 

"Още една обиколка около слънцето, още една специална лична година. Сърцето ми е пълно и благодарно. За всички малки моменти щастие, дребни жестове, уроци, препятствия, срещи. Благодарна съм на истинските хора в живота ми, които бяха до мен вчера, днес, ще бъдат и утре.

За подкрепата, усмивките, опита и споделените мигове. Не броя годините, броя моментите! Дано да бъдат все така красиви", пише Димитрова в своя профил във "Фейсбук", намеквайки колко е щастлива, че се е отървала от поредната мъжка лепка./show.blitz.bg

Социални и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България!

Новините от днес и със задна дата