понеделник, 22 март 2021 г.

Убиецът край Ямбол, наръгал с нож и мъж

  

                                     Снимка: "Булфото"

Убиецът край Ямбол е наръгал и мъж, с който помагали при отглеждането на животни., съобщиха от прокуратурата.

56-годишна жена бе намерена убита в покрайнините на Ямбол на 21 март. За престъплението полицията задържа 47-годишен мъж, на когото прокуратурата е повдигнала обвинение за убийство.

Разследването е започнало на 21 март след постъпил сигнал, че на черен път в местността "Курткая" край Ямбол е намерен трупа на жената с видими следи от насилие. Сигналът за убийството е постъпил вчера сутринта, но в хода на разследването става ясно, че жената е издъхнала още предната вечер от кръвозагуба, след като неколкократно е била намушкана с нож.

Жената и мъжът, с когото живеела на семейни начала помагали при отглеждането на животни в района на престъплението.

Около 22 часа двамата се прибирали от работа, когато срещнали 47-годишния Деян. Те са се скарали, а свадата е преминала в спречкване, обясни окръжният прокурор на Ямбол Дойчин Дойчев, цитиран от БНР.

Извършителят вади нож, който носи в себе си, нанася няколко прободни и прорезни рани първо на другия мъж, после на жената.

Пострадалият е настанен за лечение в болница, в момента е в стабилно състояние. на извършителя предстои да бъде поискана най- строгата мярка постоянно задържане под стража.

Новините от днес и със задна дата