понеделник, 7 декември 2020 г.

Спасиха сина на адвоката, който загуби жена си и другия си син от Covid-19

  

Сава Велчев, по-големият син на известния варненски адвокат Пламен Велчев, за когото миналата седмица се събираше плазма, се прибра при семейството си. Трагедията във фамилията обаче е голяма, защото COVID-19 отне живота на майка му и по-малкия му брат през ноември в рамките на 6 дни.

Сава благодари в профила си във Фейсбук на всички, които са се отзовали на апела за помощ на баща му, който буквално предизвика голямо внимание в социалните мрежи.

"Благодаря на всички, които днес се сетиха и се сещат за моя имен ден (б.р. - 5 декември). Днес ме изписаха от болницата. Чувствам се много добре. Искам да благодаря на всички приятели, познати и непознати, които подкрепиха мен и семейството ми в този труден за нас момент. Благодаря на всички дарители, които дариха плазма, за да мога да оздравея. Продължавайте да дарявате. Това помага за спасяване на човешкия живот", споделя Сава.

Също така той благодари на целия персонал в болницата - на лекарите, на сестрите и санитарите, които са полагали грижи за него, докато се е борил за живота си в УМБАЛ "Св. Марина".

"Това са хора професионалисти, които с риск за своя живот помагат за спасяването на толкова много хора. Повярвайте приятели, докато бях в болницата усещах всяка положителна мисъл и молитва, която беше отправена за моето здраве. Благодаря Ви още веднъж. Поклон пред всички Вас", пише още той.

Здравейте приятели! Благодаря на всички, които днес се сетиха и се сещат за моя имен ден. Днес ме изписаха от болницата....

Публикувахте от Сава Велчев в Събота, 5 декември 2020 г.

Новините от днес и със задна дата