понеделник, 28 декември 2020 г.

Християна: Профуках парите от „Х Фактор”

  

Победителката от „Х Фактор” през 2015 г. Християна Лоизу се размина на косъм от голямата награда, след като остана втора в „Маскираният певец” с костюма на Хищницата. Гласовитата певица от Кипър се надявала да победи, за да сбъдне голямата си мечта – да има собствен дом.

Преди 5 години, когато спечели в четвъртия сезон на музикалното риалити, тя получила 50 000 лв. и запис на сингъл. Тогава Християна заяви, че ще използва финансовата печалба, за да инвестира в бъдещето си. С парите обаче си купила кола, микрофон, колело и подаръци за семейството си, пише flagman.bg. 

„По принцип не съм човек, който много лесно харчи. Сега в тези трудни времена правя равносметка и си викам „Защо не постъпих по друг начин?” Много съжалявам, че похарчих печалбата от „Х Фактор” и не си купих жилище. Още живея под наем с приятеля ми Боби. Тогава не разсъждавах правилно. Не можех да предвидя, че след 5 години ще дойде коронавирус и ще спрат всички участия”, призна певицата. След като спечели музикалното предаване, графикът ѝ бил препълнен с участия, но така и не успяла да спести за апартамент. 

Тя се преместила от слънчевия Кипър в мъглива София, а причината бил именно любимият ѝ човек – репортерът Борислав Борисов. Боби Стар, както е известен журналистът, се изявява веднъж седмично със своя рубрика във „Вечерното шоу на Слави Трифонов” по „7/8 ТВ”, а преди това имаше свое светско предаване онлайн. „Реално се познаваме от доста време покрай работата ни. Той е журналист, водещ, беше ми взел няколко интервюта. Покрай събития се бяхме срещали. Но се видяхме и в Кипър, колкото и странно да звучи. Там се видяхме миналото лято и изведнъж любовта пламна”, откровена е за личния си свят Християна. 

Още в началото на връзката си те заживели заедно, но под наем. Боби бил единственият човек, на когото Християна разкрила тайната си, че е Хищницата. Заради пандемията от коронавирус участията ѝ отпаднали, а Боби любопитствал къде ходи до късно в събота вечер, затова била принудена да му каже, че участва в „Маскираният певец”. Християна не му разкрила точно коя е и Боби се колебаел дали е Булката или Хищницата. 

Едва след третия концерт разбрал коя е. Първоначално, дизайнерката на костюмите Кремена Халваджиян определила Християна да носи костюма на Макарона. Шивачките ѝ взели мерки и след месец и половина певицата отшила за първа проба на костюма. Едва тогава разбрала, че маската ѝ е променена и ще бъде Хищницата. 

Заради изолацията и липсата на ангажименти, Християна напълняла през лятото с 5 килограма, но Кремена я предупредила, че има месец и половина, за да ги свали и да изглежда перфектно в костюма. Певицата минала на режим, започнала да пие много вода и да тича в парка. Второто място в „Маскираният певец” ѝ донесло хонорар от 15 000 лв., който този път решила да похарчи по-разумно, от наградата си в „Х Фактор”.

Новините от днес и със задна дата