неделя, 27 декември 2020 г.

Туркиня е обявена за най-красива на света

  

Top Beauty World класира 100-те най-красиви жени и мъже в света. Списъкът, който включва индийската актриса Дипика Падуконе и унгарския модел Барбара Палвин, беше оглавен от туркинята Ханде Ерчел.

Броят на „красивите мъже“ пък включва и осем турци, съобщава "Труд". Top Beauty World е основан в Лос Анджелис от трима пластични хирурзи, които съставят списъка с най-красивите жени и мъже на планетата. И така сред нежния пол водеща е турската актриса от нашумелия сериал в южната ни съседка "Почукай на вратата ми" Ханде Ерчел, съобщава CNN Türk. 

Рейтингът на „100 най-красиви жени в света“ е съставен по следния начин: изборът се основава на параметри като пропорциите на лицата на известна личност (50%), гласуването в интернет (30%) и спазването на международните стандарти за красота (20%). В резултат на това за първа красавица на планетата е призната звездата от сериалите "Почукай на вратата ми", "Любовта не разбира думи", "Дъщерите на Гюнеш" и "Перла" - 27-годишната Ханде Ерчел.

 

Ханде изпревари знаменитости като индийската актриса Дипика Падуконе и модела Барбара Палвин. Освен Eрчел, пластичните хирурзи включиха в списъка още пет турски актриси. На 29-то място е номинираната за международната награда "Еми" - 38-годишната Туба Бююкюстюн. На 45-то е звездата от сериала "Чучулигата" и съпруга на Бурак Йозживит - Фахрие Евджен (34). 

Изпълнителката на главната роля в сериала "Свободен дух" , който имаше зашеметяващ успех в Италия, Испания и други страни по света - Демет Йоздемир (28) - е на 75-о място, а червенокосата красавица от телевизионните проекти "Любов под наем" и "Ирония на съдбата" - Елчин Сангу (35) е на 83-то място. 89-ата позиция в рейтинга заема актрисата от нашумелия телевизионен сериал "Черна любов", която сега се снима в проекта "Дъщерята на посланика" - Неслихан Атагюл (28). 

В списъка на "100-те най-красиви мъже на планетата", който включваше и осем турци, първите три места бяха споделени от китайския драматичен актьор Джан Чао (32), корейския певец - Ким Те Хун (24) и индийския актьор Шах Рук Хан (55). На 17-о място е актьорът Чаатай Улусой (30), известен с проектите "Огледален свят" и "Кварталът на богатите" и "Вътрешен човек". 33-ата позиция зае изпълнителят на ролята на Бехлюл от легендарния телевизионен сериал "Забранена любов" - Къванч Татлъту (37). 

Партньорът на Ханде Ерхел в сериала "Почукай на вратата ми“ - Керем Бурсин (33), с когото сега активно им приписват връзка, е на 38-мо място, а Баръш Ардуч (33) , който играе в сериалите "Любов под наем" и "Черна птица" е на 68-о място. Джан Яман (31), на когото в Италия са посветени книги и телевизионни програми, а в Испания хиляди жени го посрещат на летището, е едва 89-и.

В класацията бяха включени още актьорите Ураз Кайгилароглу (33), Бурак Йозчивит (35) и Бурак Тозкопаран (28).

Новините от днес и със задна дата