сряда, 30 декември 2020 г.

Улично куче се "разплака", когато непозната жена го нахрани ВИДЕО

  

Видео на улично куче, което изглежда сякаш плаче със сълзи, след като добродушна непозната жена отиде в парка да го нахрани, направи експлозия в социалните мрежи, а гледалите го оправиха молби някой да го осинови, пише bg-voice.vom

Кучето е видяно да се лута из парк в китайския град Джинжонг и на сърцераздирателното видео се вижда как животинчето застава на задните се крака и държи предните лапички заедно, като че моли за храна. 

Същата жена отива до парка и на следващия ден, животинчето я позна и се втурна към нея с размахана опашка. То отново изглеждало разплакано, когато тя пак го нахранила и жената, пожелала да остане в анонимност, каза пред репортери, че го е взела в колата, за да го заведе на ветеринар, но то скочило навън и не пожелало да остане.

„То започна да плаче, когато му давах храна, но когато се опитах да го вкарам в колата, отказа и скочи на улицата. То се страхува да не го хванем, както правят ловците на кучета, които използват точно този похват – примамват ги в минивана и заминават. Жената е търсила кучето отново, но не го е намерила. Та е решена да направи каквото може и сподели, че ще разпитва боклукчиите дали не са го виждали.

Новините от днес и със задна дата