сряда, 2 декември 2020 г.

Още една трагедия - студент се самоуби с пистолета на баща си

  Още една трагедия - студент се самоуби с пистолета на баща си .com

21-годишен студент се е самоуби в жилището на родителите си в Садово до Пловдив, съобщават от полицията.

Младежът се е застрелял с пистолета на своя баща, който е военен. Инцидентът е станал около 17 часа в дома на семейството.

Студентът прибегнал до фаталното решение в отсъствието на родителите му.

Младежът учил в Пловдив и е оставил писмо.

21-годишният студент от Садово Георги К. е бил единствено дете в семейството, предава 24plovdivbg.

Той е учил в Техническия университет в Пловдив. Родителите му били навън, когато Георги е решил да посегне на живота си.

Преди да се гръмне, се е обадил на родителите си по телефона, за да ги чуе. 

Последните му думи били: "Много ви обичам".

По-рано днес се разбра за 61-годишения Илия Йорданов мъж, е застрелял брат си Петко Йорданов, на 58 години, в семейното жилище в центъра на Пловдив след спор за имот. Трагедията се е разиграла пред очите на болната им майка.

По-големият брат днес отново отишъл в дома на майка си да се разберат за имота. Спорът прераснал в скандал. Тогава той извадил ловно оръжие и застрелял по-малкия си брат. След това сложил край на живота си.

Спорът за наследството е съществувал от години и днес ситуацията ескалирала. Апартаментът се намира в центъра на Пловдив. По информация на медията ни сигналът е подаден от 112 от жена, която е казала, че съпругът ѝ е прострелян. Това вероятно е една от двете вдовици, но все още не е ясно коя. В момента на мястото има полиция и криминалисти, тече оглед. 

Новините от днес и със задна дата