вторник, 3 ноември 2020 г.

Полицията: Има двама пострадали от катастрофата с тролей T1 в „Меден рудник”

 Задържан е служител на "Пътна полиция" към ОД на МВР в Ловеч - От деня -  БНР Новини

Инцидентът стана до бензиностанция “Дега”. Според полицията причината е внезапна загуба на контрол, заради което тролеят самостоятелно катастрофира, блъскайки се в два метални стълба с осветителни тела.

Превозното средство е управлявано от 43- годишен бургазлия. От катастрофата пострадали двама от пътуващите в тролея – 40- годишен мъж от Камено, получил контузия на предмишницата, прегледан и освободен за домашно лечение, и 37- годишна бургазлийка, получила контузия на клепача и околоочната област на дясното око, прегледана и освободена за домашно лечение. 

Инцидентът стана до бензиностанция “Дега”. Според полицията причината е внезапна загуба на контрол, заради което тролеят самостоятелно катастрофираl, блъскайки се в два метални стълба с осветителни тела. Превозното средство е управлявано от 43- годишен бургазлия. От катастрофата пострадали двама от пътуващите в тролея – 40- годишен мъж от Камено, получил контузия на предмишницата, прегледан и освободен за домашно лечение, и 37- годишна бургазлийка, получила контузия на клепача и околоочната област на дясното око, прегледана и освободена за домашно лечение.

Новините от днес и със задна дата