четвъртък, 12 ноември 2020 г.

Астроложката, която предсказа К-19 с метод на Нострадамус, каза вижда ли се краят на пандемията ВИДЕО

  

Джесика Адамс е астролог, който е предсказал пандемията на коронавируса. Тя участва в стрешното шоу This Morning with Philip and Holy и откри всичко за нейната техника, както и какво можем да очакваме, когато става въпрос за този проблем, с който хората се сблъскват в световен мащаб.

„Използвам същата техника, използвана от Нострадамус и британския астролог Уилям Лили“, казва тя. 

„Видях пристигането на вируса, публикувах го на уебсайта си и след това за втори път прогнозирах пристигането на вируса и неговото разпространение“, каза Адамс. 

„Сега се връщаме в миналото с този вирус. Ситуацията в обществата е подобна на тази от Втората световна война. Завръщането към нормалния живот все още не се вижда, всичко зависи от събитията през следващата година“, разкри тя. 

„Няколко дни преди Коледа следва периода на Водолей, така че в този период да има по-силна връзка между хората, бъдете внимателни с кого прекарвате празниците, защото ще прекарате цялата следваща година с тези хора, така че се опитайте да си направите компания с тези, с които ще ви е приятно,“ казва Джесика.  

Смъртността не е на високо ниво, но според прогнозата на иранския пророк Салман Салехигударц, вирусът ще убие половината от населението на света.

Най-малко няколко милиарда души ще умрат, според оптимистичната прогноза. Вирусът наистина се разпространява активно по света и също така мутира. 

Например в САЩ щамът е станал по-заразен и шансовете да го прихванете са се увеличили значително. Салман отбеляза, че по този начин Всевишният наказва хората за неправеден живот. Основната наука не вижда съществена причина за паника, особено като се има предвид десетте ваксини, които са подложени на скорошни изпитания. Няколко разработки трябва да бъдат ефективни за спиране на разпространението на щама.

Новините от днес и със задна дата