понеделник, 7 септември 2020 г.

Зловеща мистерия обгърна смъртта на студента Дарин

  

Приятелка на открития обесен младеж Дарин Ангелов заплете мистерията около смъртта му. В печална публикация в социалната мрежа Росица Вранчева намеква, че младежът не се е самоубил, а има отговорен за фаталния му край.

Ето какво пише момичето: "За съжаление си отиде от нас един прекрасен човек.Но най - жалкото е че не ни го взе Господ а..А ти който ни го взе дано и твоята майка изпита същото. Почивай в мир Дари"

 

Полицията е открила мъртъв изчезналият преди 10 дни курсант от Академията на МВР Дарин Лазаров. 22-годишният мъж се е обесил, казаха от вътрешното ведомство пред "24 часа". 

Трупът му е бил открит вчера в столичния кв. "Малинова долина". Младежът бе в неизвестност от 26 август. За последно колата му бе забелязана на столичното околовръстно на 27 август. Полицията откри автомобила и смартфона на младежа изоставени близо до кв. "Драгалевци". Вътре в колата липсваха следи от насилие.

След като разбра, че любимият ѝ се е самоубил, приятелката на Лазаров Десислава Механджийска пусна трогателен статус във фейсбук.

"Любов моя, ти беше като слънчев лъч в моя живот. Всеки миг прекаран с теб беше като глътка чист въздух.

Ти беше моята сродна душа и така и ще си остане завинаги.Човека, който винаги ми помагаше, подаваше ръка на всеки в нужда. Виждаше красотата в най-малките неща, изключителен романтик, уникален сам по себе си, най-добрият ми приятел...Благодаря на Господ, че ти беше моята първа любов. Сбогом, обичам те, сега и завинаги!", написа Механджийска.

Новините от днес и със задна дата