понеделник, 7 септември 2020 г.

Любимата на обесилия се Дарин с трогателни думи за "сбогом" ......

 Драмата е неописуема: Любимата на обесилия се Дарин разплака мрежата с думи за "сбогом" - 0 

Любов моя, ти беше като слънчев лъч в моя живот. Всеки миг прекаран с теб беше като глътка чист въздух. Това написа Десислава Механджийска, приятелката на изчезналия от дни и открит мъртъв младеж Дарин Лазаров, в профила си в социалната мрежа. Ето какво още казва за сбогом на любимия си девойката. 

"Ти беше моята сродна душа и така и ще си остане завинаги.Човека, който винаги ми помагаше, подаваше ръка на всеки в нужда. Виждаше красотата в най-малките неща, изключителен романтик, уникален сам по себе си, най-добрият ми приятел... Благодаря на Господ, че ти беше моята първа любов. Сбогом, обичам те, сега и завинаги!"

Младежът на име Дарин Лазаров, който от 26-ти август бе в неизвестност, е открит обесен, пише GLAS.bg. Към момента се знае, че младият мъж, който учеше в Академията на МВР, е открит обесен в близост до колата му, която беше изоставена на Околовръстното шосе на София. Вътре полицаите откриха и смартфона му.
Тогава разследващите съобщиха, че не са открили следи от насилие.
За последно Дарин бе видян от негови приятели в Самоков, където заедно били на купон.

От там той си тръгнал с кола към София, където дирите му се губят. Младият мъж е живеел в общежитията на Академията на МВР. Оставали са му едва три изпита, за да се дипломира.
Майката на Дарин на няколко пъти излезе с апел в социалните мрежи и по медиите, ако някой забележи синът ѝ, да се обади на 112 , или в МВР. За съжаление Дарин не бе открит жив и засега няма никакво обяснение за случилото се. 

Зловеща мистерия обгърна смъртта на студента Дарин

Новините от днес и със задна дата