вторник, 25 август 2020 г.

Почивка в хотел в Черноморец се превърна в истински ад, потресаващи СНИМКИ

  

Възмутени туристи описа почивката си, която се е превърнала в кошмар в хотел в Черноморец. За ужасното преживяване ни разказва читателят Никола Колев, който изпрати и снимки от мястото, където е почивал.

Ето какво пише той: "Здравейте! Искам да споделя моето впечатление от почивката ми този уикенд в Черноморец. Някакво подобие на хотел или пансион. Точно и аз не мога да го определя. Казва се Хотел Понтика, предлагат оферти в grabo.bg. 

Хигиената в този хотел е под всякакво ниво. Такава мръсотия за 90 лв на вечер. Не съм и представял, че ще попадна някога в по-голяма мизерия на нашето Черноморие. На снимките в интернет пространството изглежда по съвсем различен начин. 

Съпругата ми беше нахапана цялата от дървеници и 2 нощи не сме мигнали. Вместо уикенд почивка, преживяхме 2 кошмарни безсънни нощи. Според вас, така ли би трябвало да изглежда хотел, които си предлага услугите за 90 лв на вечер? 

Благодаря за вниманието! Надявам се да отразите адекватно моят проблем и хората да си имат едно на ум какво могат да очакват като хигиена от нашите родни хотели, на нашето родно Черноморие.", пише той.

 

 

 

 


 


 

 

 


Новините от днес и със задна дата