понеделник, 20 април 2020 г.

Маги Халваджиян с покъртителни думи за Милен Цветков и убиеца му

Маги Халваджиян взриви мрежата с покъртителни думи за Милен Цветков и убиеца му - 0
Телевизионният продуцент Маги Халваджиян е гневен след смъртта на известния журналист и водещ  Милен Цветков навръх Възкресение Христово. Припомняме, че любимото лице от малкия екран срещна смъртта при катастрофа край столичен мол на бул. "Черни връх".
Колата му бе ударена от джип, управляван от 22-годишен водач, който по първоначални данни е употребил наркотични вещества. Цветков е починал от раните си на път за болницата. Десетки известни личности заляха социалните мрежи със снимки на телевизионния водещ и съболезнования към близките му. Сред реагиралите на трагедията бе и телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян.
(Публикуваме думите му без редакторска намеса):
"Поста ми ще е гневен! И ще е свързан с поста ми за безотговорните , които напуснаха София! Ако е вярно това, че надрусан младеж се е врязал в колата на Милен, докато е чакал на червен светофар, всичко си идва на мястото! Да умреш в центъра на празна София по този нелеп начин, значи само едно: Безотговорни сме! Към всичко! Безотговорни към себе си, към децата си, към работата си, към здравето си, към обществото и към живота!

Днес ще поработим между другото, утре ще си гледаме децата между другото, после ще спазваме правилата, ама уж, и накрая ще обвиним света, че ни е крив! Е, да, не всички сме такива! Но критичната маса е такава! Сигурно звучи болезнено! Но и мен ме боли! Зверски ме боли за Милен!
Той все се мъчеше да разбере защо сме толкова криви! И си отиде убит от същата тази безотговорност!
Днес, ще е дрогирано момче, утре ще е корумпиран и безотговорен към държавата политик, вдругиден мързелив и некомпетентен чиновник! Има ги много! И са навсякъде! Сбогом, Милене! Дано там горе откриеш истината за нас! Истината за това какво, по дяволите, ни има! Лек път, човече!"

Новините от днес и със задна дата