вторник, 21 април 2020 г.

Видео показва жестокия сблъсък отнел живота на Милен Цветков

Видео показва жестокия сблъсък, отнел живота на Милен Цветков ...
Кадри от камерите за видеонаблюдение на кръстовището, където на Великден загина журналистът Милен Цветков, изтекоха в социалните мрежи.

Видеото е публикувано във Фейсбук от бургаския общински съветник Георги Маринчев. Той е зам.-председател на "Гергьовден", но влезе в Общинския съвет от листата на управляващата партия ГЕРБ.

"Това е моментът на катастрофата с Милен Цветков... предупреждавам. Обърнете внимание, още колко хора можеше да затрие това дрогирано подобие на човек. Пешеходците изкараха голям късмет...", пише в поста си Маринчев.

Записът показва тежкия сблъсък между джипа "Ауди Q7", управляван от 22-годишния Кристиан Николов и автомобила на водещия - "Субару Форестър".

Вижда се как колата на телевизионния водещ спира на светофара, а вляво от него спират още две коли. Изведнъж отзад се задава джипът на дрогирания Кристиан Николов. По нищо не личи младежът да прави опит да спре.

Кадрите показват ясно, че поне 6-има минувачи са били в непосредствена близост до инцидента и само късметът е спасил живота им.

В момента 22-годишният син на изпълнителната директорка на "Винпром Карнобат" е в следствения арест за 72 часа. От прокуратурата обявиха, че ще искат от съда да наложи на дрогирания шофьор най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража".

В ареста за 24 часа по Закона за МВР са майка му Десислава Николова, както и двамата му спътници - 21-годишната Симона Цанкова и 24-годишният Георги Иванов - син на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов. След катастрофата Симона и Георги избягаха, но по-късно бяха задържани.

Новините от днес и със задна дата