вторник, 21 април 2020 г.

Мъж със задух издъхна пред болница

Линейка изостави мъж с тежка гангрена на междуселски път ...
Мъж е починал пред една от частните болници в Сливен. Мъжът е от село Селиминово и от вчера бил със силен задух, съобщава bTV.

Тази сутрин близките му тръгнали да го закарат към болницата, но мъжът издъхнал, преди да влезе за преглед.

Тази сутрин близките му тръгнали да го закарат към болницата, но мъжът издъхнал, преди да влезе за преглед. От здравното заведение са потвърдили случая. Според кмета на селото близките не са търсили спешна помощ. От РЗИ пък отговорили, че информация за случая при тях не е постъпвала и следователно на пациента не е взета проба за COVID-19. Още двама души с коронавирусна инфекция са починали през изминалото денонощие. Така броят на жертвите на Covid-19 у нас станаха 45. Това съобщи ръководителят на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски на редовния сутрешен брифинг. Единият е 71-годишен мъж, който е със съпътстващо заболяване диабет, а другият починал е бил настанен за лечение във ВМА. Той е бил след стентиране на сърцето, имал е сърдечна недостатъчност и белодробни заболявания. Общият брой на заразените с коронавирус в България е 966 души. 51 са новите случаи за последните 24 часа. От тях 16 души са настанени в болница.От здравното заведение са потвърдили случая.

Според кмета на селото близките не са търсили спешна помощ.

От РЗИ пък отговорили, че информация за случая при тях не е постъпвала и следователно на пациента не е взета проба за COVID-19.

Още двама души с коронавирусна инфекция са починали през изминалото денонощие. Така броят на жертвите на Covid-19 у нас станаха 45. Това съобщи ръководителят на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски на редовния сутрешен брифинг.

Единият е 71-годишен мъж, който е със съпътстващо заболяване диабет, а другият починал е бил настанен за лечение във ВМА. Той е бил след стентиране на сърцето, имал е сърдечна недостатъчност и белодробни заболявания.

Общият брой на заразените с коронавирус в България е 966 души. 51 са новите случаи за последните 24 часа. От тях 16 души са настанени в болница.

Новият коронавирус е мутирал и е станал най-смъртоносен в Европа

Новините от днес и със задна дата