понеделник, 6 април 2020 г.

Арестуваха български сводници в Италия, принудили жена да абортира 7 пъти / ВИДЕО

Арест на български сводници в Италия, принудили жена да абортира 7 ...

Българка е станала поредната жертва на семейство български сводници от Италия. Освен че е проституирала под техен надзор, тя е била принудена да абортира 7 пъти. Сводниците са арестувани, съобщават местните медии. Те са тормозили и експлоатирали още няколко българки, които са предлагали сексуслуги по улиците на Италия дори във времената на карантина. 

Акцията е извършена в южната област Пулия. Срещу арестуваните е повдигнато обвинение за сексуална експлоатация на жени и и за държането им при робски условия на живот.

В свое прессъобщение до италианските медии карабинерите от Сан Северо съобщиха, че българин и жена му принуждавали с насилие свои сънароднички в Сан Северо да проституират на улицата дори в периода на епидемията от коронавирус.

Една от жертвите на сводниците обаче намерила кураж да разкаже за ставащото на властите. Двойката българи карала жените да проституират в кварталите Сан Берардино, Сиберия и по държавното шосе 16 в община Сан Северо.

След сигнала на младата българка, оплакала се пред карабинерите, те започнали разследване, от което станали ясни ужасяващи подробности.

Една от жертвите на трафика била принудена поне седем пъти да абортира, заради което получила и гинеколочични усложнения.

Жените били държани като робини и водени всеки ден да проституират на пътя след заплахи. След това трябвало да предават печалбите си на експлоататорите.

Младите жени били принудени да излизат на улицата и в най-големите студове, заради което се молели на сводниците за малко дърва или гуми за горене, за да се стоплят.

Новините от днес и със задна дата