сряда, 15 април 2020 г.

Световноизвестният астролог Гал Сасон: 27 април е най-важната дата в борбата с Ковид-19


img

Световноизвестният астролог Гал Сасон даде своята прогноза за края на епидемията в България.

Той е утвърден автор и духовен учител с многобройни последователи в Европа, САЩ и Близкия изток.

Астрологът припомни, че е прогнозирал за такава епидемия в своите книги, а причината е събирането на Плутон и Сатурн – две могъщи планети, които причиняват катаклизми на всеки 38 години. Предишното такова събиране е било през 1982-1983 г., когато е избухнала епидемията от СПИН, имало е рецесия, а гладът в Африка е имал чудовищни размери.

Уви, двете планети отново се събират. В България обаче ситуацията ще бъде непредсказуема заради завръщането на Юпитер. Предстоящите дати, в които в държавата ни ще има особено положителна енергия, са 17 юли и 7 ноември. Тогава ще ползваме енергията на Юпитер. Завръщането на Юпитер ще помогне на България и заради позицията си – първи дом.

Това е домът на тялото, а планетата ще ни носи закрила. Това означава, че епидемията ще премине през юли, но нейният решаващ момент ще бъде през април. По прогнозата на Гал Сасон 27 април ще е най-важната дата за епидемията от коронавирус в България.

Още в началото на 2020-а Сасон коментира, че тя ще бъде повратна в историята на човечеството. На въпрос какво можем да очакваме от година, чиито числа според нумерологията са 4 и 22, той отговори, че те вещаят както скръб, така и навлизане в тайните на живота. Астрологът подчерта, че 2020-а ще бъде феноменална, защото ни предстоят цели 6 затъмнения вместо обичайните 4 и едно от тях съвпада с лятното слънцестоене, а друго – с рождения ден на САЩ.

Освен това още през януари той предупреди за зловещия съвпад между Сатурн (Господаря на кармата) и Плутон (Господаря на смъртта), по време на който избухна епидемията от короновирус. До финала на годината ще сме свидетели и на „върховен съвпад“ на Юпитер и Сатурн по време на зимното слънцестоене, което явление за първи път от началото на XIX век се премества от земните във въздушните знаци.

Несполуки ще ни донесе и ретроградното движение на Меркурий, Венера и Марс по едно и също време.

Новините от днес и със задна дата