вторник, 3 март 2020 г.

Нов брутален бой между ученички (видео)


Пореден клип на агресия между ученички взриви социалната мрежа. Случаят е от 26 февруари и се разиграва по време на междучасие в двора на Професионалната гимназия по ветеринарна медицина в Стара Загора, предаде "Господари на ефира".


На кадрите се вижда как десетокласничка рита и удря с юмруци паднало на земята момиче. Въпреки, че двете са заобиколени от други ученици, само едно момиче прави опит да ги разтърве. На мястото има и момче, което също не се намесва, а безучастно отбелязва: "Уби я от бой!"

Причината за свадата е момче. Двете се скарали, като търсили причината едната от тях да хареса снимката на момчето в социални мрежи.
Директорът на училището е разговарял както с учениците, така и с родителите. Очаква се подробно обяснение за инцидента към инспектората по образованието.
"На 4 март в гимназията ще бъде проведена среща с родителите. Уведомено е Министерството на образованието, както и детска педагогическа стая", обясни директорът на РУО Татяна Димитрова, цитирана от Дарик.
Педагогическият съвет обаче е този, който ще реши какви наказания ще бъдат наложени. С учениците ще работи и психолог. Регионалната дирекция "Закрила на детето" също извършва проверка по случая.

Новините от днес и със задна дата