сряда, 5 февруари 2020 г.

Чудо в Ухан: Англичанин бе на смъртно легло, но уби коронавируса с невероятен лек


Британец, който се е заразил с коронавирус, докато е бил в Ухан, твърди, че е успял да се „вдигне на крака“ благодарение на греяно уиски и мед, съобщава "Дейли Мейл".

Именно тези две неща са му помогнали да се възстанови напълно. 25-годишният Конър Рийд живеел в Китай в продължение на три години по време на заразяването си със смъртоносния вирус.
Преди два месеца той бил диагностициран с коронавирус и бил хоспитализиран. На мъжа му било трудно да диша, той имал и силна кашлица. Младият учител бил шокиран от заболяването си. Отначало си помислил, че скоро ще умре.
В болницата британецът пиел греяно уиски с мед, докато „лекарството“ не свършило. Какво било удивлението на Конър, когато алкохолната напитка и медът се оказали ефикасни средства срещу коронавируса.
Преди време учителят бил чувал, че алкохолът може да убие някои вируси. Важно е да се отбележи, че преди това е отказал да приема антибиотици, уточнява той.
Конър споделя също така, че Ухан се е превърнал в град-призрак. В болниците има остър недостиг на медикаменти, а в магазините се наблюдавало недостиг на прясна храна. Не се знае кога ситуацията ще се подобри./ БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата