петък, 28 февруари 2020 г.

Как солта премахва бръчките само за 5 дни

Как солта премахва бръчките само за 5 дни
Солта е идеална за решаване на проблемите с външния вид, с които се сблъскваме на всяка възраст. Тя влияе благоприятно на кожата ни, повишава еластичността ѝ, тонизира, стяга я и премахва подпухналостта.
Маската от сол е отлично средство, което помага да се справите с промените на вашата кожа, които настъпват с напредването на възрастта.
Рецептата е много проста, а съставките се намират във всеки дом.
Добавете половин чаена лъжичка сол към чаена лъжичка масло. Сложете ги в малко преварена вода. Всички съставки трябва да са със стайна температура. Вместо вода може да използвате прясно сварен зелен чай.

Преди да нанесете маската на лицето, е задължително да го почистите с подходящ продукт. След това нанесете сместа равномерно върху кожата на лицето си с потупващи движения.

Движенията ви трябва да са леки, не натискайте и не търкайте маската върху лицето си. За да засилите действието, леко потупвайте кожата си с движения отдолу нагоре с мокри ръце.
Не дръжте маската дълго. Нека тя остане върху кожата на лицето ви между 3-15 минути, в зависимост от това колко е чувствителна кожата ви. След това внимателно изплакнете с топла вода и нанесете немазен крем.

Тази маска е просто перфектна за кожата на лицето и шията, но и за всички останали части на тялото, където са се появили бръчки, а кожата ви е станала отпусната.
Важно е никога да не прилагате маската върху раздразнена кожа, по която има рани и възпаления.
Може да направите курс от 10-12 процедури в рамките на толкова дни. Уверяваме ви, че ефектът ще е видим и то още след 5 дни от старта на приложението ѝ.
Тази проста домашна маска по никакъв начин не отстъпва на скъпите козметични продукти. Това е чудесно средство, което подмладява стареещата кожа.  /jenata.blitz.bg

Новините от днес и със задна дата