вторник, 7 януари 2020 г.

Убитата от българин жена в Милано, давала подслон на хора в нужда / видео

Резултат с изображение за Убитата от българин жена в Милано, давала подслон на хора в нужда
Българин беше арестуван в Италия за убийството на възрастна жена. Той е на 22 години, казва се Дамян Добрев. Абсурдните детайли от това престъпление го изведоха сред водещите заглавия в криминалната хроника в Италия.

Българинът е живял в къщата на жертвата - 90-годишната Карла Боси. Тя и нейното семейство са управлявали къща за гости. Те са давали храна и подслон на хора в нужда, предимно емигранти, които е трябвало да се интегрират в Италия. Дамян Добрев е един от четиримата, които са се установили при семейството на Боси, предаде Нова телевизия.

Във фаталният ден сънародникът ни е поискал пари от работодателката си, които обаче тя не му предоставя. Добрев се е ядосал, взел е буркан с мармалад и я е ударил с него смъртоносно.
Полицията първоначално е провела разпити на други трима гости на къщата, но е намерила следи от обувки, по които е достигнала до българина.

След задържането му той е направил самопризнания, от които станало ясно, че след смъртоносния удар дори е пуснал пералнята, за да изчисти петната от кръв по дрехите си. Освен това отишъл и на дискотека с пари на убитата.

Новините от днес и със задна дата