петък, 10 януари 2020 г.

Павел Глоба предупреди за огромна опасност за всички хора в петък до полунощ


Вече има обяснение защо много хора в момента изпитват известен дискомфорт и се държат странно. Вината е във вълчата луна. Поне така смятат астролозите. Дойде моментът, от който всички толкова се страхуват: най-опасната пълна луна от десетилетия.

Освен това днес е първото лунно затъмнение за тази година. Астролозите са сигурни - тази луна влияе най-вече на емоциите и обяснява всички кавги, промени в настроението и взрива от емоции. "От древни времена всички затъмнения се смятаха за критични, те предизвикват негативни събития. Обострят психичните заболявания, хроничните, отговорни са и за повечето злополуки", казва астрологът Павел Глоба.

"Ще има лунно затъмнение, луната само почти 92% в максималната си фаза ще се потопи в полумембрана", казва Николай Железнов, старши изследовател в Института за приложна астрономия на Руската академия на науките.
* Зверство с куче ужаси хората в Кърджалийско
"Ако човек по природа е чувствителен, инфантилен или просто е много силно свързан с детството, емоционално възприемчив, склонен към съпричастност, тоест приема и своите собствени, и чужди емоции, ако е склонен дори към емоционални промени, най-вероятно лунното затъмнение ще действа много силно върху него", каза Глоба.

„Влиянието върху Земята е най-голямата сила на приливите и отливите, тъй като смущаването от Слънцето, смущаването от Луната се комбинират и се появяват максималните изливания и потоци на Земята“, заяви Железнов. На 10 януари ще станем свидетели на първото януарско пълнолуние, което се асоциира с поведението на вълците през зимата.

Смята се, че януарското време е непредсказуемо и опасно, също като поведението на вълците по това време. В миналото хората са извършвали специални ритуали, за да преодолеят страховете си и да добият силата на вълците. Тази година вълчата Луна ще съвпадне и с частично затъмнение, което ще започне около 19 ч българско време и ще трае до полунощ.

Новините от днес и със задна дата