понеделник, 2 декември 2019 г.

Жена от Бургас се самоуби, скачайки от деветия етаж

 Резултат с изображение за линейка полиция
38-годишната Кремена от Бургас се самоуби, скачайки от деветия етаж на блок 59 в жк "Славейков", пише Флагман.бг.


Трагедията се разиграла тази сутрин малко след 04:00 ч. Тя се е хвърлила от терасата на стаята си и издъхнала на място. През последните години Кремена е имала психични проблеми, тя живеела с майка си в апартамента и често между двете е имало скандали, разкрили за изданието съседи на семейството.

Тя няколко пъти пробвала да сложи край на живота си, но опитите ѝ били неуспешни. "Чувала съм, че и преди се е опитвала да се самоубие, но по какъв начин - не мога да ви кажа. Много тъжно - беше много красива жена - като изписана. Жалко и за сина ѝ, който остава без майка", казала съседка от първи вход на блок 59.

Кремена се е омъжила много млада за благоевградчанин. Не след дълго им се родил син, няколко години по-късно обаче се разделили. Бургазлийката се е прибрала в родния град при майка си, а грижите за детето е поел баща му.

Тази година синът ѝ е абитуриент. "Не ми е известно да са подръжали връзка със сина си и бившия ѝ мъж. Може заради това да се е отключил психичният ѝ проблем. На Вени ѝ беше трудно да се справи с нея, често се караха. Кремена има и сестра, която обаче от години живее в чужбина", казаха още живеещи в блока.

Новините от днес и със задна дата