вторник, 3 декември 2019 г.

44 дни МВР не може да открие кой уби 42-годишен баща на 2 деца

 
Вече 44 дни МВР не може да открие шофьорът, блъснал и убил велосипедист на кръстовището при стадион "Локомотив" в София.


На 21 октомври, около 8.20 часа, на бул."Рожен", близо до кръстовището с ул."Петър Панайотов", 42-годишният Константин Касабов, който е отивал на работа с колело, е бил блъснат от автомобил.

Шофьорът е избягал и е оставил пострадалия тежко ранен на пътя. Мъжът бе транспортиран в "Пирогов", но след няколко дни Константин почина от тежките травми. Остави вдовица и две момиченца - сираци.

До момента, въпреки усилията на криминалистите, виновникът за смъртта на 42-годишния мъж остава на свобода. За съжаление на кръстовището, където е станал инцидентът, няма поставени камери.

В първите дни след катастрофата в социалните мрежи имаше данни от потребители, че издирваният шофьор е управлявал тъмен на цвят джип, но това така и не бе потвърдено.

Към многобройните ни читатели от София, СДВР апелират хората, станали свидетели на инцидента или разполагащи с информация за водача или за автомобила, да подадат сигнал на тел.: 112, 02/982 0516 и 02/982 0069.

Новините от днес и със задна дата