вторник, 17 декември 2019 г.

Новото гадже на Мадона е с 2 г. по-малък от най-голямото ѝ дете


Ако трябва да се състави списък с имената на партньорите на музикалната икона Мадона, то той най-вероятно би конкурирал единствено този на Саманта - героинята на Ким Катрал от сериала "Секса и града".
Разбира се, има една важна подробност, че за разлика от завоеванията на Саманта, тези на певицата, не са част от измислен сюжет на тв продукция, а са напълно истински.
Казват, че любовта спохожда някого веднъж, а ако е истински късметлия, той може да я срещне повторно. Е, за своите 61 г. "материалното момиче" на Холивуд се е сблъсквала с това чувство... многократно. А сега един вид постави личен рекорд, понеже новата ѝ половинка е най-младият мъж, с когото тя се е виждала.
25-годишният Аламалик Уилямс е само с 2 години по-малък от дъщеря ѝ Лурдес Мария Чиконе Леон. От 2015 г. той е част от танцьорите, с които звездата пътува, за да изнася концерти по целия свят, като досега са поставили шоуто в Америка, Европа и Източна Азия. Очевидно разликата от 36 години не притеснява младия мъж, който е син на военен ветеран.
Слуховете за връзката им започнаха преди три месеца, но днес папарашки снимки потвърдиха твърденията. На тях двамата са заснети на балкона на хотелска стая в Маями, а от изображенията ясно личи, че те вече не се стесняват да разменят ласки на открито. На фотографиите Мадона е без грим, облечена в черна тениска и долнище на анцуг, видимо щастлива в обятията на Аламалик.
През всичките години тя е излизала само с един мъж, който е бил по-възрастен от нея - актьорът Уорън Бийти, който е с 21 г. по-голям от блондинката. Романсът им обаче бе кратък и продължи едва 1 година - от 1989 до 1990 г. С времето обаче тя започна да си намира все по-млади партньори, като преди Уилямс гадже на изпълнителката беше моделът Кевин Сампайо, с който ги делят 33 г. Отношенията им започнаха през 2017 г., но двамата се разделиха по-рано през тази година.

Новините от днес и със задна дата