вторник, 3 декември 2019 г.

Бивша сектантка: Принуждаваха ме да спя със съпружеска двойка, когато бях на 11 години


Сега Кристин е на 42 години, но все още не може да забрави това, което се е случило в детството ѝ. 11-годишната Кристин Бебин почувствала, че стомахът ѝ се стяга, когато последвала женената двойка в спалнята им и вратата се затворила зад тях.


Момичето знаело какво се очаква от нея. Тя започнала да води полов живот от ранни години заради извратената секта "Децата на Бога", където на възрастни се позволявало да спят с деца, а жените - да правят секс всеки път с нови мъже, съобщава "Мирър". Но това бил само върхът на айсберга, който през 1968 г. бил създаден от Дейвид Бранд Берг. Неговите последователи използвали секса, за да демонстрират Божията любов и да привлекат нови членове в движението. Кристин, обаче, станала свидетел на най-лошата страна на тази секта, включително проституция, насилие и екзорсизъм.

Заедно с братята и сестрите ѝ, тя била изпратена да проси, като всякакви разговори за външния свят били забранени. Децата били превръщани в роботи, забранявали им им да плачат и ги биели, ако не се усмихват. Минали още 11 години, преди Кристин да се измъкне от този ад. "Казаха ни, че сексът е нещо добро, така че трябва да му се наслаждаваме. И аз не разбирах защо не ми харесва", споделя Кристин. Кристин била все още малко дете, когато майка ѝ станала последователка на култа.

Когато била на осем години, тя разбрала за "закона на любовта", според който на мъжете и жените се позволявало да спят с когото искат. По-специално, момичета над 10 години привличали нови последователи чрез секс. Семейството ѝ било разделено и децата живеели с други деца, тъй като се смятало, че всички възрастни са техните родители. Приказките преди лягане били заменени от страшни разкази за "предстоящия апокалипсис".

Когато Кристин била на 12 години, тя и брат ѝ били изпратени в лагер в Япония, където останали две години. През това време тя била подложена на насилие два пъти.

Кристин успяла да постигне свободата си едва на 20-годишна възраст, когато се срещнала с бъдещия си съпруг в комуна в Луизиана. Когато забременяла, сектата искала да отнеме детето им, но двойката се противопоставила и накрая обединили всичките си сили и напуснали сектата.
Сега жената не обвинява майка си и е успяла да остави миналото зад себе си/БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата