вторник, 5 ноември 2019 г.

Кокаин и много пари раздели тризначките!

Кокаин и много пари раздели тризначките! СНИМКИОткакто са част от публичното пространство тризначките Вяра, Надежда и Любов Станчеви не са спирали да провокират с поведение и изказвания. Този път обаче, надминаха себе си по безумие!

Трите сестри се изпокараха много грозно и в крайна сметка си обърнаха гръб, а причината е повече от покъртителна. По думите на две от тях - Вяра и Надежна, кокаин е в основата на драстичния обрат в отношенията им.

В интервю за bTV двете се отрекоха от сестра си Любов, обвинявайки я в егоизъм.

Припомняме, че през 2006-та трите спечелиха 200 000 лева от "Биг Брадър", но днес нямат пукната пара и смятат печалбата за проклятие, което е променило брутално живота им.

Любов, която всъщност спечели шоуто, прибрала всички средства в своя банкова сметка, до която достъп имал само приятелят ѝ, но не и двете ѝ сестри. Той ги вложил в бизнес начинания, от които двете момичета не разбрали нищо.

Те обаче не се разсърдили на тризначката, а продължили да я обичат, но след като тя се събрала с бащата на детето си, триото се разделило.

Първа за Англия заминала Любов, а Вяра и Надежда пристигнали осем месеца по-късно и заживели в апартамент под наем. Приятелят на Любов обаче, не само че не работел, но и непрекъснато друсал кокаин, твърдят двете сестри. Вдигал скандали и се държал ужасно, затова животът с него бил ад.

В Лондон двете се издържали като чистачки, не им липсвали ухажьори, но все пак взели решение да се приберат у нас. Във Великобритания останала само Любов, която има дете на близо годинка./show.blitz.bg

Новините от днес и със задна дата