понеделник, 4 ноември 2019 г.

Брутални подробности за зловещото убийство в Бургас: Трупът буквално е смазан!

Резултат с изображение за престъпление убийствоУстановена е самоличността на убития, чието тяло бе открито край рибарското селище Ченгене скеле, съобщи "Флагман".

Това е 30-годишен бургазлия, изкарвал прехраната си като общ работник, без постоянен договор. Той е разпознат от негови близки, а патоанатоми са установили, че по тялото е имало множество наранявания. Черепът буквално е бил строшен. Трупът е започнал да се разлага, а предполагаемият ден на убийството е четвъртък вечерта. В момента полицията има основен заподозрян – криминално проявен бургазлия.


Както по-рано съобщихме, негова снимка днес е била показана на жителите на рибарското селище, които са обяснили на разследващите, че го виждат за пръв път. Той е обявен за национално издирване и е въпрос на часове, за да бъде закопчан. Убийството е разплетено буквално за няколко часа. Установено е, че убитият и основният заподозрян са запивали в апартамент в бл.34 в ж.к. "Меден рудник".

Има свидетелски показания на съседи, че двамата се карали доста дълго време. Най-вероятната причина е скандал за пари. Установено е, че местопрестъплението е в бл.34 в ж.к.“Меден рудник“, след което тялото е било преместено от убиеца и захвърлено в канавката край рибарското селище. За допълнителна маскировка върху трупа са поставени три автомобилни гуми.

Новините от днес и със задна дата