понеделник, 4 ноември 2019 г.

Разкриха чий е трупът, открит край Бургас! Издирват двама за убийство

Резултат с изображение за полицияТрупът, открит тази сутрин в канавката по пътя за Ченгене скеле е на 30-годишен мъж, съобщи "Флагман".

Самоличността му е установена. Вече е ясно, че тялото е било захвърлено в дерето в четвъртък вечерта или петък сутринта. Трупът е започнал да се разлага. За да го скрие, някой е захвърлил върху него три стари автомобилни гуми.

  Полицията вече има и заподозрени. От около час разследващи разпитват живеещите в рибарското селище Ченгене скеле дали не са виждали двама мъже в района. Единият от тях е на около 60 години, а другият на около тридесетина.

Хора, които са видели снимките, са убедени, че издирваните са от ромски произход. На терен работи главният разследващ полицай в ОДМВР-Бургас Златко Пеев. Екипи вече са изпратени да издирват двете лица, чиито снимки днес бяха показвани на жителите на Ченгене скеле.

 Все още не са ясни мотивите за предполагаемото убийство, тъй като разследването е в много начален стадий – работи се едва от три часа.
* Брутални подробности за зловещото убийство в Бургас: Трупът буквално е смазан!
Убийството е разплетено буквално за няколко часа. Установено е, че убитият и основният заподозрян са запивали в апартамент в бл.34 в ж.к. "Меден рудник".

Има свидетелски показания на съседи, че двамата се карали доста дълго време. Най-вероятната причина е скандал за пари. Установено е, че местопрестъплението е в бл.34 в ж.к.“Меден рудник“, след което тялото е било преместено от убиеца и захвърлено в канавката край рибарското селище. За допълнителна маскировка върху трупа са поставени три автомобилни гуми.

Новините от днес и със задна дата