сряда, 24 април 2024 г.

Новата връзка на Брад е в криза заради продължаващия развод с Анджелина

  

Протаканият развод на Брад Пит с бившата му съпруга Анджелина Джоли оказва влияние върху връзката му с Инес де Рамон, като двойката търси начини как да "продължи напред", твърдят запознати.

Заплетената раздяла на Брад и Анджелина изглежда ще продължи почти толкова дълго, колкото и връзката, която я предшестваше, като двойката е в ожесточена съдебна битка след шокиращата им раздяла през 2016 г.

Въпреки че двойката вече е законно разделена от 2019 г., оспорван спор - наречен "войната на розата" - за тяхното френско имение с винарна, Chateau Miraval, забави финализирането на развода.

От известно време 60-годишният Брад намери нова любов в лицето на 34-годишната Инес, с която публично се появи през ноември 2022 г. Техни приятели твърдят, че актьорът отчаяно искал да скъса всички връзки с бившата си съпруга, за да може най-накрая да се "отърси" от демоните от брака си.

"Брад наистина иска всичко най-накрая да бъде финализирано. Ако зависеше изцяло от него, това щеше да е приключило отдавна", споделя запознат.

Той обяснил още, че Брад е нетърпелив да бъде свободен, за да може да продължи с живота си.

Новините от днес и със задна дата