събота, 15 април 2023 г.

Мелиса Дьонгел изнасилена от баща си

 image

Актрисата Мелиса Дьонгел (23) известна от сериалите "Почукай на вратата ми", "Нашата история" и "Елиф", е млада, но вече е преодоляла много проблеми и се е доказала като изключително смел човек.

Миналата година тя обвини баща си в изнасилване и сексуално насилие. Както Мелиса посочи, всичко се случило, когато била на 15 години, а след нападението се обърнала към майка си, която не ѝ повярвала и дори я помолила да не споменава на никого. В дълга изповед Мелиса добави, че отдавна ходи на психотерапия, защото страда от тежка травма, пише "Труд".

На въпрос защо е решила да говори, Дьонгел посочи, че се опасява, че историята ще се повтори, тоест, че държи на по-малката си сестра, поради което настоява за попечителство над нея. Между другото, бащата на Мелиса беше в затвора по време на обвиненията, докато майка ѝ се премести в Русия и изпрати по-малката си дъщеря при Мелиса в Истанбул.

Голям брой знаменитости от всички сфери на турската общественост тогава публично подкрепиха актрисата, а сред първите беше колегата ѝ от сериала "Почукай на вратата ми" Керем Бурсин.

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата