сряда, 1 март 2023 г.

Алберт Попов и любимата му Деница очакват момиченце през април

 

Хубавите събития в живота на Алберт Попов направо се надпреварват - след като сподели, че е изключително щастлив от третото си място в старта от Световната купа в слалома, който се проведе в Тахо, САЩ, сега алпиецът призна, че няма търпение да гушне първата си рожба, а тя ще бъде момиченце.

Очаква се годеницата му Деница Чаева да роди съвсем скоро - през април.

"Ще имаме момиченце. Чакам го с нетърпение. Това е най-важното в живота и ще ми даде още сили. Предполагам, че още преди да може да ходи, че я кача на ски. В чантичка на гърба ми и в планината, защото чистият въздух калява децата", сподели желанията си асът на ските пред Нова телевизия. 

Алберт е свикнал на дамска компания, понеже има четири сестри.

Качили го на ските, когато бил двегодишен. "Не помня точно стъпването ми на ските, но много хора ми разказват, че все едно съм минал като светкавица, все едно съм се родил на ски", каза той. И отчете и ролята на гените, тъй като неговата майка Мартина е бивша скиорка.

"Цял живот съм чакал тази награда, но последните години съм я чувствал още по-близко и още повече съм я чакал. Тази наша победа е за всички и за България. Справихме се отлично. Имахме възможност и моят треньор да нареди трасето за втория манш, което си е плюс. Емоцията е близо до това да се разплачеш. Но сега емоцията е, че всичко се отплаща", каза Алберт Попов след историческия успех в ските - с третото си място в слалома в Тахо в САЩ той качи България на подиума за първи път от 39 г.

За тежката катастрофа в Алпите през ноември 2015 г., той коментира:

"Вредата от катастрофата беше, че ме върна една година назад в моето развитие. Нещата можеха да се случат по-рано. Но пък станах по-спокоен, по-уравновесен, пораснах. В началото, когато чакаш докторите да ти кажат какво точно ти има, болките са ти в гърба, но не знаеш какво точно ти се е случило, има страх. Но започнах да питам веднага докторите кога отново мога да се кача на ски".

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 

“Sportello del Consumatore” di Roma

 За българите в Италия: Как да се ориентирате, за бонуси, данъци и други промени през 2023г. / Anno 2023: Come orientarsi tra novità e cambiamenti dei bonus e del fisco per l'anno nuovo

Новините от днес и със задна дата