петък, 3 март 2023 г.

Бургаският мост грейна в цветовете на трибагреника

  

                    Снимка: Булфото

Бургаският мост грейна в цветовете на трибагреника. За поредна година Община Бургас освети за националния празник Моста в Морската градина в цветовете на българския флаг.

Така в морския град дадоха начало на тържествата, посветени на националния празник.

В морския град вече започна и автопоход в чест на националния празник. Шествието се провежда за шести пореден път. То потегли от Морска гара под звуците на гайди, а спонтанно към колите и моторите се присъединиха и други участници в движението.


Кметът на града Димитър Николов поздрави бургазлии с националния празник.

"Тази дата винаги ще ни напомня, че българският народ притежава несломим дух, непреклонна воля и силна вяра, благодарение на които устоява на всякакви превратности на времето", написа в поздрава си Димитър Николов.

"Трети март е ярък символ на обичта ни към отечеството, на самочувствието и националната ни гордост. Наш дълг е да помним и да следваме заветите на предците ни, както и да възпитаваме в родолюбие нашите наследници.

Скъпи бургазлии, нека във всяко свое действие ни води чувството на висока отговорност към изстраданата свобода! Нека с делата си доказваме, че в нашия град българщината е жива", гласи още посланието на бургаския кмет.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 

“Sportello del Consumatore” di Roma

 За българите в Италия: Как да се ориентирате, за бонуси, данъци и други промени през 2023г. / Anno 2023: Come orientarsi tra novità e cambiamenti dei bonus e del fisco per l'anno nuovo

Новините от днес и със задна дата