понеделник, 20 февруари 2023 г.

49-годишен намушка два пъти с нож баща си

  

Мъж на 49 години, живеещ във Враца, е задържан за опит за убийство на баща си в родната му къща в село Горно Озирово, община Вършец, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Сред скарване по време на посещение в дома в почивните дни синът нанесъл с нож две прободни рани в гърдите на 72-годишния си баща.

След сигнал до телефон 112 ранения възрастен човек е закаран в болница в Монтана, където му е направена сложна операция, но въпреки това състоянието му остава критично и има опасност за живота му, предава БТА.

Синът е задържан, срещу него е образувано досъдебно производство по член 129 от НК.

При подобен семеен скандал на 25 май 2021 година в монтанското село Смоляновци мъж на 73 години уби с пушка своя 47-годишен син, а майката на сина получи инфаркт и почина при вида на саморазправата. Убиецът беше задържан и направи пълни самопризнания, добавя БТА.

 Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

“Sportello del Consumatore” di Roma

Новините от днес и със задна дата