вторник, 31 януари 2023 г.

Изчезна 18-годишен ученик, болен от епилепсия

  

                              Снимка: Facebook

18-годишен ученик от гимназия "Алеко Константинов" в Мездра е изчезнал безследно вчера. Майка му Емилия Петкова призова всеки, който е виждал сина ѝ, да подаде сигнал в полицията или да се свърже с нея.

Съучениците и учителите на Кристофър, който страда от епилепсия и трябва да приема ежедневно медикаменти, не знаят нищо за изчезването му, нито за местонахождението му.

"Моля Ви, ако някой го види или разбере нещо, да се свърже с мен на лично съобщение или на телефон: 0988775623. Вече го няма около 24 часа, нямаме връзка и телефонът му е изключен, свързали сме се с полицията", призова майката.

Кристофър е облечен с тъмно сини дънки и черно яке с жълта качулка.

"Вчера си беше у дома, излезе навън и след 17.30 часа телефонът му вече беше изключен. Не е взел документите си с него", добави Емилия Петкова.

Същевременно планински спасители с кучета, полицаи и доброволци продължават да издирват 25-годишния софиянец Емил Боев, който изчезна безследно на празника "Сурва" през уикенда. 

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ/ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

“Sportello del Consumatore” di Roma

Новините от днес и със задна дата