вторник, 31 януари 2023 г.

Ученичка от Английската гимназия в Бургас издъхна по време на учебен час

  

Ученичка от Английската езикова гимназия "Гео Милев" в Бургас е починала по време на учебен час. До трагедията се е стигнало, след като на момичето му прилошало в класната стая, съобщава БНР.

Момичето останало на чина си в междучасието, когато се е случило нещастието, твърди Нова телевизия.

Намесило се е медицинско лице от училището и тийнейджърката се е свестила. След това обаче, въпреки намесата и на повикания екип от "Бърза помощ", момичето отново е загубило съзнание, поясниха от ръководството на учебното заведение.  На място е отишъл и полицейски екип.

Извикана е била "Спешна помощ", пристигнал е реанимационен екип, но не е успял да спаси ученичката. Трагедията е голяма, коментираха още от училището. Съучениците на момичето са в шок, а учебните занятия са прекъснати.

17-годишното момиче е паднало и се е ударило, когато му е прилошало. Твърди се, че този инцидент е причинил фаталния изход.

Девойката е имала и вродено заболяване, твърди местният сайт "Флагман".

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ/ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

“Sportello del Consumatore” di Roma

Новините от днес и със задна дата